Gesztenyés muffin

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 10 dkg étcsokoládé
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 10 dkg puha vaj
  • 2 evőkanál rum
  • 2 evőkanál baracklekvár
  • 5 dkg cukor
  • 3 tojás
  • 1 csipetnyi só
  • 5 dkg liszt
  • 1 teáskanál sütőpor

Elkészítés

Összekeverjük a gesztenyemasszát a puha vajjal, rummal, lekvárral, cukorral és a tojások sárgájával, a liszttel és a sütőporral. Hozzáadjuk a gőz fölött felolvasztott csokit is. A tojások felvert habját kanállal óvatosan beleforgatjuk a masszába. A kis papírokkal kibélelt muffinformákat háromnegyedig megtöltjük, majd előmelegített sütőben 175 fokon 30-35 percig sütjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.