Gesztenyés muffin
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 10 dkg étcsokoládé
- 25 dkg gesztenyemassza
- 10 dkg puha vaj
- 2 evőkanál rum
- 2 evőkanál baracklekvár
- 5 dkg cukor
- 3 tojás
- 1 csipetnyi só
- 5 dkg liszt
- 1 teáskanál sütőpor
Elkészítés
Összekeverjük a gesztenyemasszát a puha vajjal, rummal, lekvárral, cukorral és a tojások sárgájával, a liszttel és a sütőporral. Hozzáadjuk a gőz fölött felolvasztott csokit is. A tojások felvert habját kanállal óvatosan beleforgatjuk a masszába. A kis papírokkal kibélelt muffinformákat háromnegyedig megtöltjük, majd előmelegített sütőben 175 fokon 30-35 percig sütjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.